Selamat datang ke laman web rasmi Pusat Pembangunan Holistik Pelajar, Universiti Sultan Zainal Abidin40 Tahun UniSZA utama

Pertanyaan?

09-668 8313

Alamat

UniSZA, Kampus Gong Badak, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

Kunjungan Delegasi UTHM

22 Ogos 2023 - Pusat Pembangunan Holistik Pelajar UniSZA telah menerima kunjungan delegasi dari Pusat Pengajian Umum dan Kokurikulum Universiti Tun Hussein Onn, Johor yang mengadakan lawatan penanda aras.
 
Delegasi tersebut diketuai oleh Prof. Madya Dr. Fadillah binti Ismail (Ketua Jabatan Kesukarelawan). Turut hadir bersama beliau adalah Dr. Nurmiza binti Othman (Ketua Jabatan Kepimpinan, Khidmat Komuniti, Pengucapan Awam dan Kemahiran), Dr. Mohd Hairul bin Khamidun (Ketua Jabatan sukan dan Kebudayaan), En. Syed Mohammad Firus bin Syed Abdul Aziz (Penolong Pendaftar Kanan) serta 4 Orang staf.
 
Pertemuan tersebut telah dipengerusikan oleh Dr. Mohd Firdaus bin Yahaya (Timbalan Pengarah Akademik) yang mewakili Pengarah PPHP.
 
Terima kasih kepada pihak Pusat Pengajian Umum dan Kokurikulum, UTHM yang sudi bertandang dan berkongsi tentang perjalanan Kokurikulum kepada kami di Pusat Pembangunan Holistik Pelajar UniSZA.
 

#UniSZApastitahu
#IlmuDemiFaedahInsan
#ProudlyUniSZA
#MalaysiaMadani

 
 1 222    22
     
 33    44
     
 55    66
     
     
     
     
 

Hubungi Kami

Pusat Pembangunan Holistik Pelajar
Pej. Timb. Naib Canselor HEPA & Alumni
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Gong Badak
21300 Kuala Nerus
Terengganu Darul Iman

  09-668 8313
  pphp@unisza.edu.my
logo3d left40 Tahun UniSZA utama

Lokasi

Ikuti Kami