Iklan Jawatan Fasilitator / Jurulatih Sambilan Kursus Kokurikulum Berkredit Sesi 2024/2025

Pusat Pembangunan Holistik Pelajar (PPHP) mempelawa pemohon yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan fasilitator sambilan bagi kursus kokurikulum berkredit (KKB) yang disenaraikan dalam teras seperti berikut (rujuk jadual mengikut komponen):

● Teras Kebudayaan (2 jam kredit)
● Teras Kemasyarakatan & Kesukarelawanan (2 jam kredit)
● Teras Keusahawanan dan Pembinaan Diri (2 jam kredit)
● Teras Sukan (2 jam kredit)
● Teras Seragam Tanpa Senjata (1 jam kredit)
● Teras Seragam Bersenjata (1 jam kredit)

Lokasi kampus kursus ditawarkan adalah seperti berikut:
KGB: Kampus Gong Badak
KB: Kampus Besut
KP: Kampus Perubatan

CARA MEMOHON:

i.    Pemohon hendaklah mengisi borang PERMOHONAN JAWATAN FASILITATOR SAMBILAN Pusat Pembangunan Holistik Pelajar.
ii.    Semua permohonan hendaklah disertakan bersama-sama dengan salinan dokumen yang telah disahkan seperti berikut:
A.    SALINAN KAD PENGENALAN
B.    SALINAN SPM/SIJIL/DIPLOMA/IJAZAH BAGI KELAYAKAN YANG DISYARATKAN
C.    SALINAN TRANSKIP DIPLOMA/IJAZAH
D.    SALINAN SIJIL-SIJIL YANG BERKAITAN DENGAN PERMOHONAN

iii.    Pemohon yang terdiri daripada kakitangan sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, badan berkanun atau pihak berkuasa tempatan hendaklah mengemukakan permohonan melalui ketua jabatan masing-masing dan pastikan salinan kenyataan perkhidmatan yang dikemaskini dan laporan penilaian prestasi tahunan disertakan bersama. Permohonan yang tidak mengikut prosedur tersebut tidak akan dipertimbangkan.

CATATAN AM:

1. Pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas sebelum Semester 1 atau Semester 2 sesi 2024/2025 bermula hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
  2. Pemohon yang berjaya WAJIB menghadiri satu Bengkel Fasilitator atau “Training on Trainers” (TOT) yang akan dilaksanakan sebelum semester bermula (semester 1 dan 2) pada setiap sesi akademik.
  3. Kursus Kokurikulum Berkredit di PPHP lazimnya diadakan pada hujung minggu (Jumaat atau Sabtu) sepanjang sesi akademik berlangsung.
  4. Dari masa ke semasa, tenaga pengajar juga akan dipanggil ke mesyuarat yang diadakan di PPHP sama ada pada hari bekerja atau pada hujung minggu.
  5. Sebarang pertanyaan berhubung permohonan ini, sila berhubung dengan Pembangunan Holistik Pelajar di talian 09-668 8932 atau melalui emel: azizzi[at]unisza.edu.my.

Panduan Mengisi Borang:   Muat Turun
  1. Isi borang dengan menggunakan perisian Microsoft Word.
  2. Cetak borang dan dapatkan pengesahan daripada Ketua Jabatan.
  3. Muat naik (Upload) borang permohonan menggunakan pautan ini (forms-Fasi/Sesi2024-25).
  4. Hantar satu salinan hardcopy ke PPHP.

-Perincian kursus kokurikulum sesi 2024/2025-

-Klik di sini untuk muat turun borang permohonan-

TARIKH TUTUP: 18 OGOS 2024 (AHAD) (SEBELUM JAM 9.00 PAGI)