IKLAN JAWATAN FASILITATOR SAMBILAN KURSUS KOKURIKULUM SESI 2017/2018

Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi Jawatan Fasilitator Sambilan Kursus Kokurikulum Berkredit bagi Kampus Gong Badak, Kuala Terengganu dan Kampus Besut, Besut Terengganu. Kursus Kokurikulum Berkredit ini dikategorikan dalam 6 teras sebagaimana butiran di bawah:

Bil. TERAS 
Kebudayaan 
Kemasyarakatan & Sukarelawan 
Keusahawanan & Pembinaan Diri
Pasukan Pakaian Seragam Bersenjata
Pasukan Pakaian Seragam Tanpa Senjata
Sukan 

 Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar kepada :-

 Pengarah
Pusat Pembangunan Holistik Pelajar
Pejabat Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar
Kampus Gong Badak
21300 Kuala Nerus, Terengganu.

(u/p : Timbalan Pengarah Akademik)

*Permohonan hendaklah sampai ke pejabat kami SEBELUM atau pada tarikh 22 MAC 2016 (RABU)Muat turun:
Iklan          Borang      Senarai Kursus

Bengkel Microsoft Word Staf PPHP Siri-1

Pusat Pembangunan Holistik Pelajar (PPHP) telah berjaya menganjurkan Bengkel Asas Microsoft Word Siri-1 kepada Staf PPHP pada 21 Februari 2017. Kursus ini telah diadakan di Bilik Mesyuarat PPHP, UniSZA Kampus Gong Badak. Pada bengkel kali ini, seramai lapan orang peserta daripada kakitangan sokongan telah menyertainya yang melibatkan enam kakitangan sokongan PPHP dan dua orang peserta dari unit PALAPES, UniSZA.

Objektif kursus ini diadakan bagi meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mengenai Microsoft Word bagi peningkatan kualiti kerja harian. Penggunaan Microsoft Word adalah satu keperluan di dalam tugasan hakiki kakitangan sokongan dimana ianya akan memudahkan dan melancarkan proses penyediaan dokumen-dokumen yang diinginkan. Pendekatan yang digunakan dalam bengkel ini adalah berbentuk hands-on agar peserta terus dapat mempraktik apa yang telah mereka pelajari daripada teori pembelajaran Microsoft Word. Bengkel seharian ini telah dikendalikan oleh Encik Mohd Firdaus Yahaya yang merupakan Penyelaras Data dan Jaminan Kualiti, PPHP dan dibantu oleh seorang pelajar praktikal iaitu Puan Nurfatin Naazira Mohamad.

|| Galeri ||

Pengunjung

237968